V ČR nejsou investiční andělé (www.podnikanivusa.com)

11.05.2010 07:24

Tohle je co vetsinou slysim, kdyz nekde ctu o investovani do startupu v CR. A asi je to pravda. Nikomu se nechce moc riskovat a vrazet penize do nejakych “silenych” napadu. Nebo taky lide co penize maji zas tak nejakemu internetu moc nerozumi a penize do startupu nikdy nedaji.

Vynechejme ted fakt, ze je dobre rozjet firmu tak aby investice nebyla potreba. Ale kdyz je potreba tak me zajima kolik penez je vlastne potreba?

Kdybyste hledali penize na rozjezde nejakeho projektu tak kolik penez si predstavujete, ze vam investicni andel da? Napiste do komentaru. I klidne hypoteticky. At mame nejaka prumerna cisla a predstavy.

A ted druha otazka. Co kdyby se skustecne rozjelo to community investovani. Porad nad tim premyslim od te doby co jsem o tom psal tento clanek. Vemte si sami sebe. Penez treba nemate nazbyt. Tenhle pocit ma asi kazdy:-). A nikomu se nechce rozdavat. Co kdyz se snizi to riziko. A misto investovani do startupu nejake velke castky  byste meli treba dat jen 10 tisic Kc. Nebo i jeste mene. Klidne jen tisicovku,  at je to nazorny priklad. Cilem by bylo aby se spojilo vice lidi, kteri by najednou investovalo.  Sli byste do toho?

Vemte si, ze nekdo z komunity koho znate se chysta rozjet novy projekt. Vite, ze se mate podobne nazory. Zjistite, ze se vam projekt libi a mate chut se zapojit. Takze vy a par dalsich lidi se takto slozi a stanete se sami andeli. Misto investovani do jednoho nebo dvou projektu takto muzete investovat klidne do deseti, dvaceti nebo i vice projektu, protoze pokazde to bude mala castka.

Zajimaji me vase nazory.

Zdroj: https://www.podnikanivusa.com/2010/02/09/v-cr-nejsou-investicni-andele/

Zpět
Daňové ráje Investiční zlato, stříbro, platina a diamanty Kódy bank v ČR Nahlížení do katastru nemovitostí online Investice do firem Úvěry na podnikání