Výhodné úvěry pro podnikatele a OSVČ:

Vydělávejte jako banka - investujte s prům. ročním výnosem 43 % 

Jsem investor - hledám firmu / projekt k investici

Určeno pro prezentaci investorů (soukromých investorů, investičních a kapitálových společností, skupin investorů atd.), kteří hledají nové či alternativní investeční příležitosti. Prostor můžete využít k představení Vás, Vaší firmy a portfolia služeb, které nabízíte potencionálním zájemcům nebo poptávat konkrétní projekt / firmu.

Investor hledá vhodnou investici

Datum 02.08.2011

Vložil Škorcová

Titulek Vysoké zhodnocení finančních prostředků

Odpovědět

Nabízíme investorům vysoké zhodnocení finančních prostředků při výkupu nemovitostí. Zavolejte na tel. 725 870 171 nebo pište na e-mail skorcova@iol.cz. Více informací na www.skorcova.cz.

Datum 27.10.2011

Vložil Ivan Vokurka

Titulek Re: Vysoké zhodnocení finančních prostředků

Odpovědět

Dobrý den , Jsem jediný vlastník pozemků o rozloze 26 000 m2.
V obci Svatá okresem Králův Dvůr -Beroun 20 minut od metra Zličín . Pozemek je Uzemním plánem určen k výstavbě R.D.
V současné době je vypracovavá Projektová dokumentace na jednotlivé pozemky ,přístupové cesty, veřejné osvětlení ,ing přípojky. V tomto období dochází k vyjadřování veškerých instytucím které jsou součástí podkladů k podání na dělení pozemků . U.R. Tento pozeme prodávám jako celek v té to rozpracované fázi , ze všemi podklady a tel:kontakty na geourbanystickou společnost která za mne vše v té to oblasti vyřizuje. Máte-li zájem ozvěte se Tel: 602205707 - 721125918 s pozdravem Ivan Vokurka itas@seznam.cz

Datum 01.08.2011

Vložil Lukešová Věra

Titulek Hledám investora

Odpovědět

Dobrý den, ráda bych nějakou formou našla investora pro svůj "nápad/projekt", který zaručeně najde své vyžití a klienty. Odvětví sice není věda, energie apod., ale jen výchova, děti, zájmy. Pokud by někdo rád financoval i tyto odětví, budu ráda za jakoukoli odpověď na email - lukesova@velufashion.cz

Datum 16.06.2011

Vložil Maros Miazdra

Titulek Financovanie projektov

Odpovědět

Financovanie životaschopných projektov s pripraveným podnikateľským plánom. Bližšie informácie - management@ebvisgroup.com.

Datum 21.05.2011

Vložil Martin Proksch

Titulek nabízíme financování

Odpovědět

Nabízíme financování projektů, obnovitelných zdrojů energie, developerských projektů.
kontakt:martin.proksch@email.cz

Datum 15.07.2012

Vložil Bockay Pavel

Titulek Re: nabízíme financování

Odpovědět

Dobry den.
Mam jiz 3 roky rozjety projekt na vyrobu biopaliva (rostlinych pelet). Vse smluvne zajisteno jak dodavky slamy momentelne 1000 tun jiz z teto sklizne tak odber veskere produkce teplarenskou spolecnosti. Mam jiz podanou zadost o dotace z EU fondu do vyse 48% z predpokladane investice 12,2 mil. Objekt na vyrobu a skladovani je predkoupi a je nutna jeho rekonstrukce bez stavebniho povoleni. Navratnost investice do max. do 5 let. Predem dekuji za odpoved. Bockay

Datum 15.07.2012

Vložil Bockay Pavel

Titulek Re: nabízíme financování

Odpovědět

Dobry den.
Mam jiz 3 roky rozjety projekt na vyrobu biopaliva (rostlinych pelet). Vse smluvne zajisteno jak dodavky slamy momentelne 1000 tun jiz z teto sklizne tak odber veskere produkce teplarenskou spolecnosti. Mam jiz podanou zadost o dotace z EU fondu do vyse 48% z predpokladane investice 12,2 mil. Objekt na vyrobu a skladovani je predkoupi a je nutna jeho rekonstrukce bez stavebniho povoleni. Navratnost investice do max. do 5 let. Predem dekuji za odpoved. Bockay Omlovam se muj email je Bocpa@seznam.cz

Datum 20.05.2011

Vložil Petr Vašek

Titulek Hledáme FIRMY a PROJEKTY k investici

Odpovědět




Dobrý den,

jsme soukromí investoři z ČR a hledáme firmy a projekty k investici ze všech oblastí ekonomiky (offline i online business). U firem se může jednat o start up nebo zavedenou firmu, která potřebuje kapitálově posílit nebo expandovat.

Investice od 100 000 Kč až do 10 mil. Kč.


Vaše nabídky zasílejte na email:

soukromi.investori@seznam.cz


V případě našeho zájmu Vás budeme kontaktovat.

UPOZORNĚNÍ - Odpovíme pouze nabídkám, které nás zaujmou a mají "hlavu a patu" !


Datum 05.05.2011

Vložil Maroš Miazdra

Titulek Financovanie projektov

Odpovědět

Hľadáme zaujímavé a životaschopné projekty na financovanie. Základné kritéria pre financovanie sú pripravený podnikateľský plán, skúsený manažment, predpoklad stále rastu a minimálna požadovaná výška investície 5 mil. Eur. Pre bližšie informácie nás kontaktujte na management@ebvisgroup.com.

Datum 14.06.2012

Vložil Češek Vladislav

Titulek Re: Financovanie projektov

Odpovědět

Dobrý den,

dovolte, abych se představil, jmenuji se Vladislav Češek a hledám ivestora, který by zafinancoval pilotní projekt. Investice na realizaci pilotního projektu je 23 000 000,- Kč. Nabízím procenta ze společnosti a procenta na zisku.
Projekt je ve fázi realizace, je chráněn v ČR užitným vzorem a patentem, a je podaná přihláška na Evropu. Tyto udělené patenty se vztahují pouze na komunikační řídící jednotku.

Stručný popis projektu:
Jedná se o pouliční led lampu s řídící komunikační jednotkou. Výhody této led lampy s řídící komunikační jednotkou jsou v ušetření energie o 80% s možností řízení světelného toku.

Tato led lampa s řídící komunikační jednotkou má tyto schopnoti:
- Ušetří 80% energie
- Pomocí řídíci komunikační jednotky zvládneme automaticky řídit dopravní infrastruktůru. To znamená, kontrolovat rychlost a plynulost provozu, dále vyhodnocovat dopravní nehody a komunikovat tak se záchrannými složkami.
- Další výhodou je, že řídící komunikační jednotka je schopna nezávisle na sobě komunikovat se stávajícími aplikacemi jako GPS technologie a podobné.
- Jsme schopni s touto technologií vybírat mýtné na pozemních komunikacích.

Tato pouliční led lampa s řídící komunikační jednotkou má velký potenciál komerčního využití.
Jeji velkou přidanou hodnotou je AVISYST komunikační sistém.

V případě, že Vás tento projekt zaujal a měli byste zájem o osobní schůzku, velmi rád se s Vámi setkám.

S pozdravem Češek Vladislav
cesvl@seznam.cz


Datum 15.03.2011

Vložil Jaroslav Bouma

Titulek financování projektů

Odpovědět

Hezký den,

hledáte vhodného investora pro Váš projekt? Pokud máte zástavu mohu Vám zajistit peníze do 75% tržní hodnoty nemovitosti. I developerské projekty či elektrárny. Záleží na dobrém byznys plánu a Vaší bonitě. Pak se už nikdo nestará o to zda budeme mluvit o milionéch či o desítkách milionů.

V případě zájmu mne kontaktujte na telefonu nebo napište e-mail. Nabízím seriózní jednání, ale to samé požaduji na oplátku, takže očekávám, že v případě, že mne budete kontaktovat e-mailem tak uvedete svoje telefonní číslo.

Děkuji za odpověd.

S pozdravem a přáním úspěšného dne,
Jaroslav Bouma
specialista na majetkové a úvěrové poradenství
Jihlava
tel.: 733345022

Datum 08.04.2011

Vložil Bc.Barbora Wűrflová

Titulek Bio Studio

Odpovědět

Dobrý deň,

pripravujeme projekt Bio Studio, pre ktorý hľadáme investora. V krátkosti:

Bio Studio je štúdio zamerané na prevenciu obezity a na zníženie jej výskytu u žien všetkých vekových kategórií. Pod odborným vedením naučíme každého ako správne cvičiť, ako sa zdravo stravovať a používať biodoplnky výživy v každodennom živote. Ku klientke pristupujeme individuálne s prihliadnutím na jej aktuálny zdravotný stav. O každej klientke (po predchádzajúcom súhlase) sú vedené záznamy súvisiace s redukciou jej hmotnosti, ktoré má neustálne on – line k dispozícii.

Bio Studio ponúka:

• Kompletne vybavenú fitnes zónu, ktorá rešpektuje potreby žien pri cvičení
• E – kartu klienta
• Bio bar s predajom biovýrobkov
• Individuálne, skupinové a zdravotné cvičenia
• Odborné poradenstvo v oblasti cvičenia a stravovania, zhotovenie tréningových programov a stravovacích plánov
• Služby osobného trénera
• Služby fyzioterapeuta

V prípade, ak by Vás náš projekt oslovil, všetky potrebné materiály, dokumenty, biznis model a detailné informácie Vám vieme zabezpečiť.

Kontakt:
biostudio@biostudio.sk
+421 908 847 721

S úctou
Bc. Barbora Würflová

Datum 16.04.2011

Vložil Radovan Kolník

Titulek Re: financování projektů

Odpovědět


Dobry den pan Bouma,


Nakolko som sa dozvedel prostrednictvom Vasho inzeratu,ze poskytujete financovanie na developerske projekty a elektrarne tak by som Vas, chcel touto formou poziadat o poskytnutie blizsich informacii. Z mojej strany je zaujem o zalozenie spolocnosti, ktora sa bude zaoberat stavanim a prevadzkovanim obnovitelnych zdrojov el. energie na Slovensku a v zahranici. V prvom rade hladam kapital na financovanie hotovych solarnych parkov na Slovensku, ktore su pripojene a produkuju zisk z vyroby el. energie V terajsej dobe hladam start-up kapital a investicny kapital. V druhom rade hladam investora na dofinancovanie projektov tj solarnych parkov v Bulharsku a v Taliansku. Pri obidvoch projektoch je zabezpecenych 85% financii zo Svajciarska.

Dakujem

S pozdravom

Radovan Kolník

Mobil:+421 904 337 236

Slovensko


Datum 15.05.2011

Vložil Martin Adámať

Titulek Re: financování projektů

Odpovědět

Dobrý den,

Pro provozování hotelu/ubytovny hledám investora. Potřebná suma na nákup je 10 miliónů Kč, do roka lze refinancovat, anebo na splátky (15 let, 66.666 Kč měsíčně splátka, nebo ročně 800.000 Kč, zaplaceno bude dohromady 12 mil. Kč). Ručení budovou hotelu (odhad je 20 mil. Kč), 3 patra, nemovitá kulturní památka. Objekt v plném provozu do dubna 2009. Rekonstrukce v roce 2001. Budova má 1.PP a 2 NP. Plocha pozemku 3.243 m2, zastavěná plocha 2020 m2. Celková ubytovací kapacita hotelu 32 pokojů/ 90 lůžek. Kapacita restaurace 80 míst. Mezi vybavení hotelu patří infrasauna, whirpool bar, restaurace, kongresový sál, konferenční centrum, salonky, učebny, parkoviště otevřené i uzavřené, možnost vnitřního zahradního posezení. Hotel perfektně vybaven, určen ihned k zahájení provozu.

kontakt:

tatrahome@seznam.cz
+420608719590

Datum 21.05.2011

Vložil Martin Proksch

Titulek Re: Re: financování projektů

Odpovědět

Dobrý den !

Máme zájem o financování vašeho projektu !

kontakt: martin.proksch@email.cz

Datum 02.03.2012

Vložil Alena Machová

Titulek Re: Re: Re: financování projektů

Odpovědět

Dobrý den,
Hledám investora pro rozšíření wellness studia. Investice stavební úpravy a koupě nových strojů pro rozšíření služeb cca 400 tis. kč

Datum 18.06.2011

Vložil Radovan Kolník

Titulek Re: financování projektů

Odpovědět


Dobry den pan Bouma,

Nakolko ste mali uverejneny inzerat, ze sprostredkujete investora na projekty tak z mojej strany by bol zaujem prefinancovat hotovu bioplynovu stanicu a hotove FVE na Slovensku. Blizsie informacie Vam mozem poskytnut emailom. Cast penazi by som si dokazal zabezpecit cez banku.

Dakujem

S pozdravom

Radovan Kolník

Email: radovan.kolnik513@gmail.com
Mobil: +421 903 039 702

Datum 18.10.2011

Vložil Antonín Kolka

Titulek Re: financování projektů

Odpovědět

Vážený pane Bouma
Na základě Vaší nabídky investorů si Vás dovolujeme zdvořile požádat o konsultaci na investice do projektů, které v součastné době s našimi kolegy zpracováváme.
1. Jedná se o projekt , který se skládá s několika skupin, kde v konečné formě bude vybudována sít sociálních a zdravotních služeb, která se skládá s léčebné části, sociální a rekreační. Tento projekt se může postupně rozšiřovat o jednotlivé centra pro postižené osoby různých skupin. V příloze Vám zasílám základní informace o investičním plánu. V tomto plánu je již proinvestováno cca 50 mil Kč. Financování provozu je kalkulováno ze zdrojů lékařských pojišťoven, z péče sociální potřebnosti a ze zdrojů klientů. Projekt má podporu MPV a MZ České republiky.
2. Druhým samostatným projektem je projekt výstavby potápěčského centra v Trutnově. Projekt vzniká za podpory města Trutnova a to z potřeb rozvíjení a podpory sportovních činností. Město Trutnov je branou Krkonoš a z hlediska turistiky je velmi frekventované město. Projekt se převážně orientuje na odbornou veřejnost, která pociťuje nedostatek takového zařízení ve střední a východní Evropě.
3. Dále můžeme nabídnout různé developerské projekty výstavby bytů, office center apod.

Jedná se o seriozní projekty a především je garantována návratnost a hlavně potřebnost zařízení na našem trhu. Nevyhledáváme projekty u kterých si nejsme jisti, že jsou potřebné.

Děkuji za kontakt a těším se na spolupráci.

Antonin Kolka
Chairman of the board
Industry &Building Investment, a.s.
GSM: +420602292059
mail: kolka@ibinvestment.eu

Datum 22.01.2013

Vložil Bernkalu J

Titulek Re: financování projektů

Odpovědět

..je to tu strasne, chtel jsem si vlozit do te spravne rubriky, nikoli sem inzerat na vhodneho investora, ale zjistuji, ze je to tu opravdu samy podvod. Paneboze, kdyz bud mit nemovitost v hodnote 30.000 000, tka abych mohl od vas ziskat 75% castku a tim pokryl naklady na vysi 23 000 000Kc, tak si preci nebudu pujcovat od nejakeho spekulanta, ale banka mi velice rada vyhovy. Pujcit na zastavu umi kazdej kreten.

Datum 07.03.2011

Vložil Petr Vašek

Titulek Hledáme FIRMY a PROJEKTY k investici

Odpovědět





Dobrý den,

jsme soukromí investoři z ČR a hledáme firmy a projekty k investici ze všech oblastí ekonomiky (offline i online business). U firem se může jednat o start up nebo zavedenou firmu, která potřebuje kapitálově posílit nebo expandovat.

Investice od 100 000 Kč až do 10 mil. Kč.


Vaše nabídky zasílejte na email:

soukromi.investori@seznam.cz


V případě našeho zájmu Vás budeme kontaktovat.

UPOZORNĚNÍ - Odpovíme pouze nabídkám, které nás zaujmou a mají "hlavu a patu" !




Výhodné úvěry pro podnikatele a OSVČ:

Daňové ráje Investiční zlato, stříbro, platina a diamanty Kódy bank v ČR Nahlížení do katastru nemovitostí online Investice do firem Úvěry na podnikání